About

OM OSS

Haruna kitchen består av Rolf Simensen og Lesy Bassig Simensen, vi har også Paris og Stacy som jobber som kvalitetsansvarlig på egen produkt serie.

 

Vi bestemmte oss for å samle oppskrifter, som vi mener alle kan lage på sitt eget kjøkken. Hvor de fleste kan få lov til å lage mat med forskjellige smaker.

 

Vi er vant med at de fleste holder seg til de samme matrettene, som bare går i en sykelus uten at vi tenker noe over det. Men de fleste av oss, ønsker jo litt mere spenning. Derfor har vi lagt ut diverse oppskrifter på hvordan du, kan lage mat veien mere spennende. Å vi mener selv at de fleste matretten vi presenterer her, kan kvalifisere som gourme mat. Men selvsagt alt kommer an på hvordan ting blir lagt opp til slutt.

 

 

På våres nettside finner du matretter fra Norden, Europa, Asia,Sør Amerika og Karibia. Vi ønsker et bred spekter av spennende gourme mat, som setter smaksløkene i sving.

Kanskje du har en oppskrift eller en rett du mener vi burde teste ut, send oss en beskjed. Det kan til og med hende vi legger vår egen lille vri på en matrett du anbefaller til oss.

 

Du kan kontakte oss på epost mail@haruna.no eller va vårt kontakt skjema på toppen av siden.

 

Vi tilbyr også gourmet oppskrifter til hunde snacks og hunde mat. Hvem har ikke ønsket å gi en kake til sin beste venn, eller hjemmelaget godteri som man kan lage med barna. Gøy for helle familen, å ikke minst for den firbente.

OUR INSTRUCTORS

Rolf Simensen

Baking & Pastry Chef

Lesy Bassig Simensen

Cake Designer

Paris "Japansk spisshund"

Kvalitets ansvarlig for hunde snacks

Stacy "Samojed"

Kvalitets ansvarlig for hundemat

© Copyright. All Rights Reserved.

HARUNA KITCHEN

 

Oppskrifter og veiledning på hvordan matretter lages og tilbredes.

 

Vi har ikke noe resturant, men driver kun over internet. Ved å gi ut oppskrifter på mat vi sier er et mesterverk, å alle kan lage det.

KONTAKT OSS

 

Haruna kitchen

C/O Simensen Investment Group

Lutvannsveien 33, 0676 Oslo

E-post: mail@Haruna.no

Telefon :

ÅPNINGSTIDER PÅ TELEFON

 

Mandag - Fredag 12:00 - 18:00

E-post besvares 24 timer, også i helgene.